شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ویدئو| رئیس منطقه‌۲ سازمان بازرسی کشور در شهرآرا: رسانه در کاهش مفاسد نقش پررنگی دارد

  • کد خبر: ۲۹۴۰۳۷
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۵
ویدئو| رئیس منطقه‌۲ سازمان بازرسی کشور در  شهرآرا: رسانه در کاهش مفاسد نقش پررنگی دارد
رئیس منطقه‌۲ سازمان بازرسی کشور و بازرس کل استان خراسان‌رضوی با حضور در موسسه فرهنگی شهرآرا از بخش‌های مختلف این رسانه بازدید و با کارکنان این مجموعه به گفتگو پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسی فتوحی با حضور خود در این موسسه از بخش‌های مختلف آن از جمله سایت شهرآرانیوز و تحریریه روزنامه شهرآرا بازدید و با فعالان این رسانه به گفتگو پرداخت.

وی در این بازدید بر نقش رسانه در بهبود شرایط و کاهش مفاسد اداری و اقتصادی تاکید کرد و گفت: اکنون ۸۰ درصد اخبار سازمان بازرسی قابل انتشار است، به همین اندازه ما به رسانه در تبیین اقدامات صورت گرفته و نتایج حاصل از آن نیازمندیم.

بازرس کل استان ادامه داد: به عنوان مثال کشوری که دارای رتبه برتر در موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادی است، دلیل این موفقیت را بهره بردن واستفاده از افکار عمومی است. به این معنی که افکار عمومی را نسبت به فساد حساس کردند تا جایی که مردم برای مبارزه با فساد به کمک آمدند و نتیجه آن کاهش فساد اقتصادی و اداری به پایین‌ترین اندازه بوده است.

حجت‌الاسلام فتوحی با تاکید براینکه این اتفاق جز با ایفاگری نقش رسانه در روشن سازی افکار عمومی و پیگیری مسائل و مشکلات نخواهد افتاد افزود: هر اندازه که دستگاه‌ها بتوانند اطلاع رسانی کنند، رسانه نیز می‌تواند نقش خود را به درستی ایفا کند و به ما کمک کند. برون رفت و نتیجه این همکاری بهبود شرایط خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->